Cloud Drive

Vil du gerne sikre dine filer… eller have adgang til dem hvor du er i verden?
Med Cloud Drive har du en hurtig og sikker adgang til virksomhedens filer, uanset hvor du befinder dig og om du anvender en pc, tablet eller mobiltelefon. De ligger i et dansk hostingcenter med daglig back-up!

Deling

Med Cloud Drive har du mulighed for at samarbejde med partnere, kollegaer, kunder således du ikke skal bekymre dig om hvorvidt din modpart kan åbne dem, at de har den nyeste version, at filerne fylder for meget til at kunne blive sendt, at filer forsvinder for evigt i tilfælde af et nedbrud eller andre ubekvemelige ting, som normalt er forbundet med fildeling.

 

Priser

Priserne er skalerbare efter dit behov
Pris pr. abonnement kr. 25,-/mdl.
Pris pr. bruger           kr. 15,-/mdl.
Antal GB plads           kr. 1,-/mdl. pr. GB
Oprettelse                 kr. 495,- (engangsomkostning)

Effektive arbejdsgange

Cloud Drive er udviklet med udgangspunkt i medarbejderens hverdag og hans arbejdsrutiner. Herved er det muligt at arbejde offline, gennemse filer uden at hente dem, opsætte hvilke mapper der automatisk skal synkroniseres med Cloud Drive og meget mere...

Sikkerhed i top

Foruden sikkerheden i vores ende, med SSL kryptering, 2 backup lokationer, markedsledende firewalls og et banebrydende og moderne datacenter, så kan virksomheden også selv opsætte sikkerhedsmæssige forholdsregler. Det er utrolig
nemt at opsætte hvilke medarbejdere, der har adgang til hvilke filer og hermed
optimere sikkerheden omkring virksomhedens forretningskritiske data.

Dansk hosting uden indblanding

En af de primære ulemper ved eksempelvis Dropbox og Google Drive, er at du ikke ved hvor dine filer ligger henne i verden, og at udbyderne kan finde på at gennemgå dine forretningskritiske dokumenter. 

Med Cloud Drive ligger dine dokumenter trygt og sikkert i et professionelt dansk hostingmiljø med daglig backup - og vi vil aldrig blande os i, hvad du har liggende.

 

 

 

BLÅKJÆR BLÅKJÆRVEJ 14
6052 VIUF
7631 7003
Mail