CONSIGNOR fra EDI-Soft er Skandinaviens største fragtportal der integrerer mere end 140 forskellige fragtleverandører. Via CONSIGNOR kan du idag knytte din WebShop2 til den eller de fragtleverandører, du har valgt at samarbejde med. Udover at slippe for at taste adressedata til forsendelseslabels får du en fleksibilitet og et overblik over dine fragtomkostninger og forretning, der ikke tidligere har været mulig. 
Fordele

  • Nem udskrift af samtlige fragtlabels på én printer
  • Brug af én etikettype til samtlige transportører
  • Nem håndtering af fragtaftaler ved flere samtidige transportører
  • Gratis - op til 300 pakker årligt (kræver API til WebShop2)

Med dette modul bliver din skræddersyede webshop integreret til Post Danmarks fragtløsning Pacsoft Online. Dine ordredata bliver automatisk overført til Pacsoft Online,
så du slipper for at indtaste dem manuelt. Derudover får dine kunder adgang til Post Danmarks pallette af leveringsmuligheder

Fragtløsninger

På den lange bane er vi helt sikre på at det, der får stor betydning for valget af én webshop, fremfor en anden, er shoppens mulighed for at leveres efter kundens ønske. Derfor tilbyder vi en integreret fragtløsning kan give dig konkurrencefordele og samtidig frihed til at fokusere på din forretning.

I Blåkjærs webshop-systemer kan du integrere følgende fragtløsninger.

GLS integration direkte i din WebShop giver dig hurtig adgang til print af fragtlabels samt "Track & Trace" på dine pakker. Samtidig får dine kunder adgang til at vælge enten afhentning af pakker i GLS pakkeshops eller levering til arbejdsplads.

Pris kr. 49,- /mdl.
Pris kr. 0,- kr. /mdl.

 

BLÅKJÆR BLÅKJÆRVEJ 14
6052 VIUF
7631 7003
Mail