Vi har udviklet 3 basismodeller for hjemmesider… men lad os tage en snak om dine ønsker.

Visitkort m logo, adresseinfo og mail link
Priser fra kr. 1.495,-

Udvidet med valgmenuer
og grafik
Priser fra kr. 4.495,-

Udvidet ekstra med billedskrifter og undermenuer.
Priser fra kr. 7.495,-

Vedligehold
Den perfekte hjemmeside er hele tiden under forandring! Brugerne skal lokkes til med friskt indhold, nye og bedre søgeord skal flettes ind og funktioner som blog, debatforum, billedgalleri, kalender, smartphones, e-mail marketing, sociale medier og meget andet skal afprøves og finjusteres.

Det er desværre langtfra virkeligheden for mange hjemmesider. Det kræver ressourcer at ændre noget som helst… og ofte mister virksomheden fokus fra den vigtige basisforretning. Derfor har vi udviklet et servicesystem, der løser opgaven for din virksomhed. Flere og flere vælger at lade os stå for ajourføringen af virksomhedens hjemmeside.


SEO – søgeoptimering
Søgeoptimering er en disciplin for sig… vi tilrettelægger din hjemmeside således den er egnet for søgeoptimering. Læs mere

Teknik
Vi mester det meste selv her i huset… og resten løser vi sammen med vores gode gennemprøvede samarbejdspartnere.

Backup og sikkerhed
Alle vore hjemmesider ligger på sikrede webhoteller med daglig ekstern backup. Din garanti for en høj oppetid… vi ligger på 99,9%!

 

Ny hjemmeside
Vi tager en grundig snak om dine ønsker og behov omkring hjemmesider og sammen vælger vi den optimale løsning for dig. Det er vigtigt for os at udvikle hjemmesiden sammen med dig eller dine medarbejdere…dermed sikrer vi ejerskab til siden.

Vi arbejder med avancerede CMS-løsninger samt grundprogrammerede løsninger. Vore løsninger kan efter kundens ønske tilrettes med blogs, debatforum, kalender, billedgalleri, e-mail-marketing, sociale medier, faceliftes til Smartphones el. Ipads og naturligvis søgeoptimeres efter ønske og behov.

 

 

 

 

BLÅKJÆR BLÅKJÆRVEJ 14
6052 VIUF
7631 7003
Mail