SeoPush… BETAL FØRST NÅR DU LIGGER PÅ GOOGLES SIDE 1
Via vores samarbejdspartner ScanNet har vi nogle af landets mest effektive SEO konsulenter tilrådighed, og vi er altid er friske på en udfordring. Du betaler du først for dine udvalgte søgeord, når de ligger på Googles side 1. Det vil sige, at SEO konsulenterne arbejder gratis, indtil du får effekt af indsatsen.

  • Betal først når dine søgeord ligger på Google side 1
  • Ingen startomkostning
  • Ingen binding

Har du brug for sparring omkring hvilke ord og sætninger, der netop vil være fordelagtige for din webshop eller hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os.
Du skal regne med at dit månedlige budget skal ligge på min 2.500,- kr.

Google adwords
Google AdWords er et effektivt online markedsføringsredskab, som giver resultater med øjeblikkelig virkning.

Budgetramme fra kr. 500,- mdl.

SEO Assist
Vil du gerne selv søgeoptimere din shop eller din hjemmeside er SEO Assist  gør-det-selv løsningen, hvor du får et solidt fundament til selv at påbegynde din søgemaskineoptimering... lad os tage en snak om mulighederne i din virksomhed.

Når du skal ses
Ingen besøg - ingen omsætning

For at få succes med salg på Internettet skal dine kunder kunne finde dig på Google, og det kan vi og vores professionelle partner, Scannet hjælpe med. Alt, hvad vi laver for dig, er 100 % synligt og målbart.

Vi  har arbejdet med online markedsføring gennem flere år og hjælper dig gerne! Er du i tvivl om hvor du skal lægge dit markedsføring-budget tager vi gerne en snak. Vi er så sikre, at vi tilbyder garanti. Dvs vi opkræver først betaling, når din hjemmeside eller webshop ligger på Googles side 1.

Ring til os på 7631 7003 for en snak.

 

 


BLÅKJÆR BLÅKJÆRVEJ 14
6052 VIUF
7631 7003
Mail